byt ve Vršovicích

 

malý velký byt

místo Praha Vršovice, klient soukromá osoba, studie léto 2016, realizace podzim 2016, autoři Marek Skoták

Počáteční představa Lucie o rekonstrukci bytu spočívala v ponechání dispozice s průchozími pokoji. Průchozí pokoj se měl stál ložnicí pro dceru, z druhého pokoje měla vzniknout kuchyně se spaním na rozkládací pohovce.

Prověřením různých možností změny dispozice se nám podařilo byt rozdělit na dvě samostatné ložnice, chodbu a  obývací pokoj s kuchyní. Do chodby jsme umístili co nejvíce šatních skříní, pračku i boiler. V koupelně jsme tak získali prostor pro kompletní vybavení.

V použití bílé barvy a dekorované dlažby jsme byli s Lucií za jedno. Světlá barevnost místnosti opticky zvětšuje a dekor jim dodává potřebný barevný akcent.

 
 
 
 
 
 

© 2018 SKARCH